Als je het plezier of de zin van je leven bent kwijtgeraakt, meer overleeft dan leeft, al veel te lang te moe bent, te veel stress ervaart, of niet lekker in je vel zit, kan dat de aanleiding zijn om ‘in therapie te gaan’. Om uit te zoeken wat de oorzaak is en te ervaren hoe je daar (weer) invloed op kunt krijgen.

In therapie leer je bewust ervaren wat je belemmert en hoe je daar verandering in kunt brengen. Je leert nieuwe vaardigheden, zodat je beter om kunt gaan met wat je moeilijk vindt. Je creƫert ruimte om iets nieuws uit te proberen en je te ontwikkelen.

Individuele therapie (psychosociale therapie en lichaamsgerichte therapie) wordt in veel gevallen deels vergoed als je een aanvullende polis hebt bij je zorgverzekeraar. Kijk hiervoor op www.nvpa.org/zorgverzekering. Deze vergoedingen drukken niet op je eigen bijdrage.

Behalve voor individuele therapie kun je bij mij ook terecht voor relatietherapie als je dreigt vast te lopen in je relatie. Naast fysieke consulten in de praktijk zijn videoconsulten en telefonische consulten mogelijk en kan je ook een afspraak maken voor kortdurende persoonlijke trajecten en een eenmalig consult.