Als je het plezier, of de zin van je leven, bent kwijtgeraakt, meer overleeft dan leeft, al veel te lang te moe bent, te veel stress ervaart, of niet lekker in je vel zit, kan dat de aanleiding zijn, om ‘in therapie te gaan’. Om uit te zoeken wat de oorzaak is en te ervaren hoe je daar (weer) invloed op kunt krijgen.

In therapie leer je bewust ervaren wat je belemmert en hoe je daar verandering in kunt brengen. Je leert nieuwe vaardigheden, zodat beter om kunt gaan met wat je moeilijk vindt. Je creƫert ruimte om iets nieuws uit te proberen en je te ontwikkelen.

Met een verwijsbrief van je huisarts kan therapie in veel gevallen deels – en in bepaalde gevallen zelfs helemaal – worden vergoed. De regelingen zijn te divers om hier te vermelden, maar ik informeer je graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Een therapie vergt doorgaans 10 tot 20 sessies van 60 minuten. Behalve voor individuele therapie kun je bij mij ook terecht als jouw relatie dreigt vast te lopen. Ook telefonische consulten, kortdurende persoonlijke trajecten en eenmalig consult.